Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycklig bröllopsdags dikt

ikväll ska vi rymma iväg

min älskade

jag ska ta dig till en plats

där ett bara vi finns

ett vi med minnen

ett vi idag

imorgon åter till vardagen



vår älskade vardag




Fri vers av hajjag
Läst 1245 gånger
Publicerad 2007-06-11 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag