Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARMA

smutsig i den grad
att ren är dess motsats

illusion om kunskap om
livets värde i dyra skor

skänker till de behövande
för att belöna min själ

min famn och själ är öppen
för de som fyller



slå mig
straffa mig
god

så gör jag detsamma
åt dig




Fri vers av hajjag
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-06-11 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag