Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll...

Vi har vetat om varandra under lång tid

Hälsat ytligt och trevligt...

 

Ikväll gäller det

Jag träffade dig för flera månader sedan

I baren

Och jag fick se insidan

Och blev fast

Du var intill mig hela kvällen

Dansade drack vin och pratade hela kvällen

Med bara mig

Smekte mina ben när vi satt i soffan

Höll  min hand i din smekte den med den andra

 

Du ville inte följa med mig hem

Du gjorde inte SÅNT sa du

Och jag fick BE om en godnatt puss när jag skulle gå

 

Vad betydde det

 

Jag vet inte

Har analyserat

Gått igenom varje detalj

Om och om igen

 

Men du har hållt dig på avstånd

3 månader har gått

Men lovat att komma ikväll

Och jag undrar

Kommer du verkligen komma

Kommer jag känna samma sak

Eller var det bara tillfället

 

Kommer du själv för att få svar

Eller för att gå ut och bara ha roligt

 

Ikväll får jag svaren

 

Om du kommer vill säga

 

Kanska du bara är en underbar illusion...

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-28 09:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt skriftat...
2014-06-29

    ej medlem längre
Gåtfullt fint.
2014-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Ett avgörande möte!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman