Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HA . JAG VAR NÅGON NÄR JAG VAR UNG

Ha
Jag var faktiskt någon när jag var ung

Spybarkort i plånboken och aldrig en kö
10 år äldre och man känner sig som dö

Seipen, Barda, Persbrant var sånna som satt breve
10 år senare ser jag dem bara på teve

Skratt, premiärer, fylla och bubbel
Idag orolig för att barnen ska hamna i sånt \"trubbel\"

Älskad, avgudad och förförd
10 år senare bara förstörd?



Ha
Jag är faktiskt någon idag

ICAkort i plånboken och matkassen är fylld
Så var den dagen förgylld

Älskade barn älskade man
älskar mig som ingen annan kan

Dagis, parken o parmiddagar är min dag
Kli i håret och massage när jag känner mig svag

Älskad, avgudad och förförd
Trodde jag att jag var det innan var jag störd?




Fri vers av hajjag
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-03-29 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag