Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLSTAV

Med penna i hand ska jag resa högt över molnen
Bort från dig
Bort från mig

Likt en trollstav för den mig till lyckans land
Där orden kittlar mig på näsan
som ett grässtrå en sommardag

Min tatuerade fjäril
tycks ta luft under sina vingar
Min kropp är fri

Med penna i hand sätter jag punkt

Landar mjukt
Tillbaks till dig
Tillbaks till mig

För ett ögonblick

Molnen väntar
Grässtrån vill kittla
Fjärillen vill flyga




Fri vers av hajjag
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-03-29 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag