Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du prövat att bara älska (2014)


Släpp alla gamla sanningar
låt visdomen rämna
det är förlösande
att få ge sig utan spärrar..

visst, du kan förlora dig själv
men det är just tanken
för när du slits ur tvungna tankar
så är fallpunkten inte densamma

du står på nya grunder
kanske är solen varmare där
och även om hjärtat fått sin prövning
så har du fått nya vingar..

..flyg..




Fri vers av Järnkatten
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-28 19:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
kloka ord..visst är det lite otäckt..men vill man något så måste man
2014-07-04

  ~Leonardo~
upplyftande om att våga ge sig hän. fint.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten