Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte, ett samtal, en människa.

jag ska berätta en saga
om sextio minuter som fick mig att skaka
vi berättade sagor om livet i sin sanna natur
en öppenhet jag alltid trånat om
varje por i min kropp skakade
av en extas jag aldrig känt
jag fick träffa solen inatt
han fyllde mig med värme
och hans ögon strålade av erfarenhet
när du gick ifrån krogen
tio minuter över två
hade jag gråten i halsen
om det var av lycka eller sorg
kommer jag aldrig få veta
men jag vet att jag ville visa dig
när löven dränks i guld på morgonen
och hur den osynlige konstnären
målar himlen till den vackraste tavla
Du sade att du trodde på ödet
därför önskar jag
jag önskar med hela min varelse
att ditt öde
är att möta mig igen.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-28 20:00



Bookmark and Share


  Sanna Forsman
Gripande innerligt och vackert.
2014-09-05

  Anoo Niskanen VIP
Starkt skrivet!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna