Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda natt

Jag vill se livet genom dina ögon

och sedan fyllas av dig

där all tid ryms i en enda natt

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 313 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-29 00:57



Bookmark and Share


    Erika H
Som att fånga sig själv i en spegelbild, hålla kvar på näthinna, älska sig vacker och stå stark, en enda natt.
Underbar text. Du skriver med så mycket känsla att jag måste le och må bra.
2014-09-29

  Lars Hedlin
Underbart!
2014-06-29

  Lehva VIP
Ibland blir tiden tillsammans begränsad. Av olika orsaker.
Njut:-)
2014-06-29

  louisegirl
Mycket fint skrivet!
2014-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint berörande hyllning till kärleken.
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-06-29

    ej medlem längre
Ja en natt att minnas.
2014-06-29

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet. Den natten stannar tiden. :)
2014-06-29

  M M Mannheim VIP
En enda natt och sedan livet!
2014-06-29

  Per "Läsaren" Sörqvist
kompressorn går het
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie