Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet är vad jag söker

Döden lurar runt hörnet, jag välkomnar döden.
Vi dansar uti natten på avskilda ängar,
efter det så faller jag in i dödens rofyllda famn
och nu är jag fri från all plåga och lidande.
Jag är inte längre en vandrare,
är inte vilse i gränslandet bland demonerna.

Endast när jag är död så är jag fri,
jag välkomnar döden och dödens rofyllda famn..




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid