Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslinjen

Jag vandrar konstant runt i gränslandet,
är vilse sedan länge.
Demonerna härskar och härjar i denna kaotiska verklighet
eller är det en ren illusion?

Jag är en av många vandrare i gränslandet,
vi är alla vilsna själar som försöker
hitta en mening i detta helvete till liv.

Jag är fast med min borderline och fall aldrig för mig,
för jag är en formskapelse fast i gränslandet.




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid