Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The downward spiral

Jag vill inte längre, orkar inte längre.
Faller ner mot ingenting,
vandrar i cirklar.
Är trött på allt, är trött på livet..
Förlorat i princip allt.
Dröjer inte länge förrän
det sista humana i mig försvinner.

Faller ner i samma gamla bana,
neråt, allt kommer gå neråt..
Men jag slipper smärtan för en
stund åtminstone..

Jag är snart inget mer än ett tomt skal,
jag förmultnar sakta inifrån.
Känner ingen hunger,
ingen glädje, ingen lust,
bara smärta.

Lever i en illusion eller är det verkligheten?
Mardrömmarna kommer tätare och tätare,
medans jag försvinner mer och mer..
Snälla, gör slut på mitt lidande.




Fri vers (Fri form) av Morbidinvalid
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid