Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Smörgåsbord

Lova att du…
Du måste lova
Lämna mig inte
Igen
Hata mig
Igen
Lova




Fri vers av IQ
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-03-29 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ