Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen aldrig är men ständigt blir

 

du höll en fågel i dina händer -
den gjorde sig fri

jag höll en fågel i mina händer -
du tog den ifrån mig

din flög ner i gruvan -
med min sprang du ut i solen

från schaktet ekar en sång alltmer
ju längre dagen lider

i det bländande ljuset där ute
tynar en annan slags sång sakta bort


och på väggarna
dansar Skuggorna ännu

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-29 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet