Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll är passerat...

 

I kväll har passerat

Och blivit till gårkväll

Jag smsade och frågade om du skulle komma

Behövde veta

Och jag anade

 

Du hade glömt

 

Hur ska jag tolka det

 

Men Du tog dig tid att ringa mig

Vi pratade länge

Du sa att jag kunde höra av mig en annan dag

 

Hur ska jag tolka det

 

Tror inte jag kommer ringa

För du hade ju glömt...

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-29 13:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat min vän!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman