Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att låta drömmar flyga ut ur nuet kräver mod


det kräver mod


att hitta sanningen,
överge drömmar,
deras vävande;

att smaka på
det essentiella,
sanna, verkliga;

att skaka av tankar,
stilla och tömma
det myllrande sinnet;

att riskera förlora
alla sina illusioner, -
sitt liv som det
var innan,

för att flytta till
det omedelbara -
det de kallar
nuet










Övriga genrer av Tarantaran
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-29 18:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-06-30

  TrollTörnTrappan VIP
Jomenvisst! Den mesta energi går åt till att (försöka eller vägra) lämna bakom sig... Sedan framträder det omedelbara bara där! (...det mesta jag har tror jag fortfarande är klart bättre än en annorlunda framtid...)
2014-06-29

    Jag är fan större än Sartre
Rasande bra beskrivning!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran