Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund till....

Kroppen skakar och kittlar
Din vidröring värmer mig
Och jag låtsas att vi älskar

Ditt
Jag älskar dig
Är kallt och utan innehåll

Jag älskar dig
Suger på orden
Som om en stund smakar beskt

Du flätar mitt hår
För att du tycker om
Vill jag tro

Lögn kan värma
Sanning smärta
Vi fortsätter ljuga

En liten stund till….




Fri vers av hajjag
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-03-29 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag