Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexbomb

Stå still för helvete så jag får desarmera dig

Baby, du är så jävla het att du får helvetet att kännas svalt

Så av med kläderna nu raring, det är trots allt

insidan som räknas

 

 




Fri vers av Connie
Läst 189 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-29 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj .. här bränns orden:-)
2014-07-01

    Dan Myrbeck
Ja har alltid undrar hur dom vet
vilken kabel dom ska klippa av när
dom desarmerar bomber i filmerna.
Nu nära valet får dom se upp me att färgerna är politiskt neutrala.

Och varför piper bomberna alltid några sekunder innan dom expolderar?


2014-06-30

  Lars Hedlin
Fint hett åtrå på hög nivå!

2014-06-30

    ej medlem längre


Stor applåd för denna gärning ...
2014-06-30

    ej medlem längre
Pang på! :)
2014-06-30

    ej medlem längre
Är det säkert att det inte finns risk för explosion när kläderna tagits av? ;)
2014-06-30

  Petter Wingren
Bråttom nu
2014-06-30

  M M Mannheim VIP
Vänd sex 6 till nio 9 istället!
2014-06-30

  M:tin
Haha!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie