Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anfall är bästa försvar.


Skönhet

Alla dessa hennes
fulländade egenskaper;
bara hologram
i den tomhet
hon symboliserar,
spöken i den kropp
hon klätts i,
perfektion utan geist;
det kordiala intet




Fri vers av Plechanov
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-03-29 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Urskön läsning - högst angenämt.

Jag återkommer.
2006-10-30

    ivre_de_vie
vet du, det är första gången jag hör ordet "geist" nämnas i en dikt ,
à propos ingenting =)
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Plechanov
Plechanov

Senast publicerade
Lager
Mäster
Hybris
Tro
Skönhet
* Se alla