Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plast i våra vener.


Hybris

Här ligger ICA
Jag vill ha plast
-Vad kostar ett nytt ansikte?
-Jaha, tack
Nu har jag plast
Nu har jag lycka
Lycka är bra, plast är billigt
Va? Min lycka billig? Plasten ond?
Nej! Lögn! Lögnare! Ljuger! Inte sant! Nonsens!
Plats snäll
Glad idag
Nytt imorgon,
sen död
Härligt med barn, så naturliga!
Själv är jag gammal, behöver plast
”Själens barmhärtige samarit\"
Direkt ifrån fabrik

Morgondag
Stor dag
Köpa ny kropp,
”Made in Taiwan”
Stavmixer på köpet
Gott med milkshake
Hmm… Vilken smak?
Valium-Banan?
Cipramil-Hallon?

”Livet är en gäst,
håll med om det,
ni folk på knä”




Fri vers av Plechanov
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-03-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plechanov
Plechanov

Senast publicerade
Lager
Mäster
Hybris
Tro
Skönhet
* Se alla