Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäster

Om det är sant,
det Dagerman sagt,
vad som befäst
mästarens grav,
att döden är...
att resa en smula,
från grenen
till fasta marken,
då är vi,
i vårt förbund
enade,
om färgen på löven.




Fri vers av Plechanov
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-04-29 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plechanov
Plechanov

Senast publicerade
Lager
Mäster
Hybris
Tro
Skönhet
* Se alla