Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till petrarkism...


Lager

Jag tar kransen från din hjässa
Smakar dina lagerblad
De är beska, men jag äter.

Jag tittar på ljus
Låter mig bländas
Ögonen rinner, men jag tittar
Och jag ser.




Fri vers av Plechanov
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-09-01 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad är nu detta; petrarkism?
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Plechanov
Plechanov

Senast publicerade
Lager
Mäster
Hybris
Tro
Skönhet
* Se alla