Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deus est mortus, nihil est (Gud är död, inget är)


Tro

Av smuts var du kommen
Smuts skall du åter varda
Korset och kruset
Smärtan och ruset
Elden på din rygg
Vår sol och frälsning
Lysrör kastar himmelskt ljus
Bländar och blinkar bort




Fri vers av Plechanov
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-03-29 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plechanov
Plechanov

Senast publicerade
Lager
Mäster
Hybris
Tro
Skönhet
* Se alla