Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föll för hennes namn och rader.


Maria Natasja

Med henne, Maria Natasja,
hörs musiken på ett annat sätt.
Med henne, Maria Natasja,
ser mörkret svartast ut.

För henne, Maria Natasja,
har orden sällan eller aldrig rätt.
För henne, Maria Natasja,
finns ingen början, inget slut.

Ur henne, Maria Natasja,
speglas oss en hemlighet.
Ur henne, Maria Natasja,
får vi dock en gåva

av henne, Maria Natasja,
om vilken vi så lite vet..
Av henne, Maria Natasja,
som säger föga mer, än hon kan lova.

Hg Helsingborg 14 07 04




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-04 04:51



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Läser igen och blir så berörd. Tack återigen..
2014-07-12

    ej medlem längre
Kan bara hålla med Fredric här. Fantastiskt fin hyllning till en fantastisk poet!
2014-07-06

  Fredric
En fantastisk hyllning, till en poet med både djup och kolsvart humor! (En av de bättre på poeter.se)
2014-07-05

  Maria Natasja
Men tack snällaste finaste du...jag sitter bara och gapar...stirrar in i skärmen...tittar..
det är ju jag, mig han skriver om...

Hundra tusen kramar och en otroligt vacker text..
Där Du får mitt namn att klinga som en prisma som slår emot solljus..
Jag är ytterst glad och stolt över att denna dikt bär mitt namn ...jag vet inte vad mer jag kan säga...Tack.
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP