Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Branden


du frågar mig gång efter annan frågar du mig
vem är du vem är du
du du
vem är du

vad vet jag
hur ska jag vaeta

varför brinner du varför brinner du
varför brinner du så underbart

vad vet jag
hur kan jag svara på det

du som är så skör som får slaganfall av att blott tänka en tanke
du som klyvs itu av vassa ord
hur kan du
du du
brinna så underbart

vad vet jag
vad vet jag

men det enda jag vet är att jag är alla sjukdomars läkedom
ett djupt hav av brand
vad vet jag vad vet jag




Fri vers av Khayyam
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khayyam