Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart vin


-Jag drar, jag är inte din vän mer
sa min osynlige låtsaskompis och drog.

Då är det bara jag och ensamheten kvar, tänkte jag. Det är ju också en vän.
Ensamhet du älskade dig får jag vårda ömt.

-Jag är inte din vän hund, svarar då Ensamheten. Jag är din bödel.




Prosa av Khayyam
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-22 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Khayyam