Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetar en gammal text, är under fortsatt bearbetning... har du förslag?


Tankestreck

 

Mellanrum

tankestreck

punkt

 

säger mer

än tusen ord

 

Nyanser

kontraster

pauser

 

är starkare

än stora versaler

 

 

Eftertänksamhet

lyhördhet

stillhet

 

sänker hastighet

men för framåt


 

Mellanrum

tankestreck

punkt

 

skriker inte högt

men gör skillnad

 

Punkt

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-04 20:01



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken fantastisk betraktelse.
2014-07-09

  Kristina Wallbing
Mycket bra!! både till formen och budskapet.
2014-07-07

  Lärling
Tack RitaBrunner för ditt förslag. Jag har ändrat nu. Jag hade faktiskt så från början, hade en tanke att det skulle rimma... men det här är bättre... Tack.
2014-07-06

  RitaBrunner
"sänker hastighet

men för framåt"

"skriker inte högt

men gör skillnad"

Det är mina förslag till ändring och sedan är den helt fantastisk dikt! =D




2014-07-05

  Lollitta VIP
Tystnad

mellanrum

tankestreck

punkt


__________________+++++
2014-07-05

  Chawa VIP
Fin insiktsfull text..!
2014-07-04

  Popangelov VIP
Snyggt skapat. Visst är det nyanserna som skapar innebörd.
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Intressant sätt att skriva...den texten tar nog aldrig slut...en punkt är ju bara början på något annat...
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling