Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fÖrundran

 

 

Stigande neråt, sol i sin vandring

så belyst, jorden henne möter

himlen med blåa skyar till

varsamt henne söker

 

Jag är blott en åskådare

till livets palett

dock, finns jag så nära inpå

en medarbetare, på något sätt

 

Men ikväll är jag stilla i

stum förundran, mitt jag är en

sjö i förlust. 

Aldrig ska jag söka något annat

i detta livet, vid denna kust.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-04 20:22



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Vilsamt vacker ton i ord och inre bild..!
2014-10-26

  L Patrik W Johansson VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1810917

Be well,
LPWJ

2014-10-25

  L Patrik W Johansson VIP
Du kunde lära Ernst ett å annat

jo han är nog bra men har inga tomtar om julen för att ingen ska störa sig och inte se programmet men om man gillar tomtar så stör man ju sig, ja jisses detta pollitiskt korrekta, in med Ebbe Schön där istället

sommarprogrammen är bättre

som vanligt för sig denna text bra på engelska (som jag alltid läser som 2a ggn den genomläses)

Be well,
LPWJ
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP