Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud


Du kommer till mig
när jag behöver Dig

Ingen annan är
som Du min käraste Gud

När natten blir svart
och jag blir rädd

Du kommer och tröstar mig
min käraste Gud

Jag älskar Dig













Fri vers av maija tuori
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-05 09:50



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat och sant,
2014-07-05

  Bibbi VIP
Amen!
2014-07-05

  anits VIP
Så fint berörande
och mycket fint skrivet!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori