Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kliva av!!!

 

 

vill bli en isbit

och smältas i sorgens

varma händer

och rinna undan för alltid.

 

vill bli en glömd saga

ett suddat namn

i alla böcker

på alla listor

i alla mobiler

och försvinna i glömskans

mörka, djupa och kalla grop.

 

 vill bli

ett hopplöst

visset löv

och förs bort till

den sorgsna, dystra undergången.

 

i denna kusliga isolering

jag vissnar som en törstig blomma

i ensamhetens taggiga händer

av sällskapslöshet .

 

jag håller på förgås

i sorgens heta, tomma öken

av längtan efter litet glädjevatten.

 

som en uppgiven, uppriven

hålig båt

jag sjunker i tårarnas hav.

 

det känns så tomt

så dystert i min omgivning

det känns som ett ihåligt träd

mitt liv.

 

stoppa livets tjutande tåg

jag är trött på denna

smärtsamma, plågsamma

oändliga färd.

 

jag är en resignerad passagerare

jag vill kliva av!!!

 

Omid Salimi 2014.07.06

 




Fri vers (Fri form) av Salimi Omid
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-06 10:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Jesus som är kärlek
älskar bevattna
med glädje ;)

2014-07-06

  peppermint
Bra. Kan tolkas på olika vis.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Salimi Omid
Salimi Omid