Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SSL...

 

 

Dagen efter röj

 

SSL

 

Lika med

 

Slö slapp och likgiltig

 

Men de är det värt!




Fri vers av Anna Nyman
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-06 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Yes like it!
2014-07-07

  Connie
Gud så härligt, tack för den. Precis vad jag behövde läsa nu!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman