Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

what does your heart tell you?

I dont know right know,
but i hope, that some day,
everything will be clear
and I shall live happily every day




Fri vers av Fairy
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-03-29 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy