Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Dagsvers från Almedalen

Nu är det slut
på de vackra talen,
och alla löften
från Almedalen,
och nu undrar
en trött poet,
om något löfte
blir verklighet.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-07 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man har inga stora förhoppningar...
2014-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det undrar man verkligen...bra skrivet...
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl