Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dy fyller tolv idag

hej min rara
idag fyller du tolv
jag önskar att jag kunde
krama dig hårt
och älska dig från närmare håll,
men som det är
kan jag endast skicka kort
och miljoner stulna fjärilar
i kuvertet
två hundra svenska
två språk
och två ton kärlek
flöder av längtan
och bästönskningar
utan att ens veta
om din mamma i sin makthunger
kommer att svälja kortet
med ännu en lögn
som att ingenting har hänt
utom ännu en barntår
över minnena som bleknar
och smärtan som förnyas
hoppas det som håller oss isär
håller dig glad
min längtan




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP