Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lever du fortfarande på ytan eller vågar du dyka ner..?


Mötesplatsen är under ytan

Min kropp och själ
har levt ett tag...
Erfarenheterna har satt
sina spår
Det syns både utom
och inom.

Kroppen förfaller sakta
men samtidigt blir jag
mer genomskinlig.

mer öppen

sårbar på ett vackert
sätt

Jag är stolt över den jag är
och glad över de erfarenheter jag får

Jag har bett min själ att visa mig
livets paradoxer

Jag har från djupet av min själ sökt
sanningen

Det har gjort ont men samtidigt
frigjort mig...

Vackert och sorgligt på samma gång

Under ytan kan vi mötas.....allt annat
förgås

Livet ett drama i flera akter som handlar
om Dig och dina vägval

Inget varar för evigt är min sanning

Kärleken är och förblir FRI utan gränser






Övriga genrer av WyS VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-07 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Däri djupt inne och nere i själens sanna essens finner vi alla svaren!
2014-07-08

  Lehva VIP
Gillar detta.
Jag tror på visdom och jag tycker om dom som vågar dela med sig av sina erfarenheter. Dessutom. .. kloka människor slutar aldrig lyssna på andra...dom är tillgängliga. ..
Och din text är klok...du vågar leva:-)
2014-07-07

  Angel of love
En fantastisk text.
2014-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Kroppen åldras och själen mognar!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP