Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stannar olika Denna

Jag går in i texten igen ... Ytterligare nu ett vakuum där sanning träder fram Bilder.
Jag är upplöst som yta mot rymd kan vi finna något mer ur

Jag har inte varit där ännu. Hittat tillbaka till bilden jag lämnade för antal år sedan när

Kan inte längre arbeta ärligt med bilden det är en rymd här som begränsar
brister vad jag längtar att platsen som kropp i detta.

Den eller något är död har inget mer att säga växer som. För ett som ger du vill veta
att det inte gäller dig.

Kan inte se vad som skulle kunna upplösa detta men du går inte här du vilar
inte längre mot och vad som bilder får när

Det är fast och finns i gränsen som annat vilse i detta men utan att tänka rakare.
Det är en handling som uppfyller det som är tydligt.




Fri vers av Solveigs_make
Läst 119 gånger
Publicerad 2014-07-07 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solveigs_make
Solveigs_make