Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen är Något för mig

I mellan symbol [JAG] befinner mig
det finns som alltid något
återstående
i något som binder Förbinder ord

jag tror på detta att det har satt sin
prägel redan innan
för allt som inte underskattar är otydligt

Anslaget är redan i positionen
i hållningen som delar
utmärker Är ett fönster

Flyttar till detta Bär något
det finns som alltid något
återstående orden enklare




Fri vers av Solveigs_make
Läst 102 gånger
Publicerad 2014-07-09 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solveigs_make
Solveigs_make