Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Merleau-Ponty, du förklarar det jag klipper sönder

Sen i ljuset av Merleau-Ponty är jag kroppen
ger det som påtagligt upplevs
flyktens motsättning och undergång

Det hänger samman för
jag har bestämt början - undersöker
uppfattar meningen

Själva utrymmet har anspråk
på att ställa samman
erfarenheten




Fri vers av Solveigs_make
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-10 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solveigs_make
Solveigs_make