Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek, av blod beseglad.....


... äkta

droppar av blod

torkar rinnande

skräcken klibbar

aldrig lämnar

 

jag vill

 

hålla din hand i mörkret

smeka dina  sår med kärlek

svälja styrkan i din blick

kyssa dig till helhet.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 447 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-07 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra just så:) kram
2014-07-08

  anits VIP
Så fint och äkta skaldat
2014-07-08

  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelsen
2014-07-07

  Angel of love
Wow,ja äkta!!

2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia