Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såhär ett par år senare


Jag bara undrar

Vad hade hänt om vi hade mötts förr (eller senare?)
Inte på ett golv i en förort bland en massa människor vi inte kände, utan någon helt annanstans?
Hade du fixat mina dansfötter, hade du stavat med punkt och stor bokstav, hade det varit prickar och inte ränder som gällde?
Hade du tittat på det stora utan avsky och förakt? Hjälpt mig med kvitton och uppskattat det imperfekta i all hud?
Vaknat i samma säng som jag fast i utlandet, i ett hus utan väggar med vatten på golvet?
Hade du visat mig skogarna jag tycker är för mörka, men som du är född i?
Hade du lett varmt åt det som andra föraktar, sett min reduktion, låtit mig stanna uppe till sent?
Hade du sett djupet där andra ser någon som gått vilse?
Jag bara undrar, ja, jag bara undrar




Fri vers av Anna Sandahl
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-08 01:21



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert
2014-07-09

  helenita VIP
"Hade du sett djupet där andra ser någon som gått vilse" gillar mycket!!
2014-07-08

  helenita VIP
"Hade du sett djupet där andra ser någon som gått vilse" gillar mycket!!
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl