Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur hipsterbubblan utan trycksvärta med med närsynthet, jag är inte bitter bara mandeljolmig


Falsk klimatematik

Sadistiska centralbyrån rapporterar
om flyktingkriser och klimatförändring
förändringsflykt och krisklimat
jag läser tidningen
ingen tid igen
över sundet Öresund

Allt är mätbart
ekologiskt ätbart
och ingen ska vända kappan efter vinden eller kinden mot grinden – här släpps ingen in eller ut eller fram för den delen
Hamnar bakom ett av Hötorgets stånd
eller i Malmö utan uppehållstillstånd

Oppositionen poserar som herrar på täppan
mot terror på stäppen: är du illegal lille vän?
Världsmedborgare Förenen Eder
– freden kommer före seden, ni ser sen
när er vän är den som är hen
den där som aldrig kom hem igen




Fri vers av Anna Sandahl
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 16:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig och respektlös ordakrobatik!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl