Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner

 

Det ryker

puffar

grått och varmt

ut ur porena

jag brinner

jag kväver

jag kolnar

fräser




Fri vers av Undine
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-09 11:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra intensivt strakt!
2014-07-10

  aol
Starkt
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine