Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte ens

under mina fötter
är marken väldigt mjuk
jag sjunker
omsluts av maskar och rötter och
andra saker som inte hör hemma med mig
händer sträcks ut
men mina vägrar greppa
det går inte så fort
men snart är jag en mask
min favoriträtt är mat men
nu föredrar jag människor




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-10 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös