Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Förd bakom ljuset....

Lever vi i Sodom och Gomorra ?

Vad händer med ett samhälle som håller
på att gå under?

Splittring på alla plan

Allt konsumeras fort

Några få lyssnar med hjärtat

Det som är gammalt föraktas

Barnen knyter an till mobil och läsplatta.

Egot växer och själen får ingen näring....förblir
ett frö inneslutet i ett skal.

Om man bara knyter an till döda ting så tappar man
ansvarskänslan. Man blir själslös.

Reklamen fortsätter att flöda genom våra skärmar

Det är fult att mogna och att åldras.

KÖP NYTT!

























Övriga genrer (Kåseri) av WyS VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-21 20:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Precis så är det för många!
Hoppas att denna trend snabbt vänder.
Inse att det det är fint att åldras!
Bra ordat/ kram
2015-12-21

  Ingrid Trolle
En väl beskrivande
text om det sjuka
tillstånd som vår jord
befinner sig i.
2015-11-25

  Lars Hedlin
Insikter i beröring
2015-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
En bra bild på hur det ser ut i dagens samhälle...bra och skrämmande...
2015-11-22

  M:tin
Kloka tankar där!!!!!
2015-11-21

    ej medlem längre
Ja tråkigt nog hyllas elitism och narcism
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP