Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal och erfaren

Industriområdet står där så grått och trött, hela Uddevalla känns gammalt och nött.
Vi var unga, hamnade i fel umgänge, dåliga influenser men allt kändes så rätt, på kampenhof sitter A-lagarn med ett flin så brett. Vi hade jävligt kul men det hade sitt pris, i Uddevalla blåser alltid fördärvets bris. Så låt oss ta våra brädor, åka långt bort härifrån, bort från all skit som någonsin dränkts i bäveån. Vi gick på många spelningar med massa lokala band, medans vi byggde egna identiteter höll vi varandras hand. Av ungdomligt uppror ville vi bryta mot lagen, ibland visste vi inte om vi skulle överleva dagen. Galna och unga, vi var stans självutnämnda kungar. Jag var en av få som tog sig bort från den här stan, men av saknad och längtan kom jag tillbak. Vi hade många ordspråk och motton men bara ett passar än, "för att bli gammal och erfaren måste man först vara ung och galen!".




Fri vers av plastigsked
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plastigsked