Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland sitter man hemma och humöret inte är på topp, om det dessutom regnar ute så gör det inte situationen bättre. så då fick det bli en text om min fina bräda, den bästa som finns!


Longboard och musik

Longboard och musik, det är min bästa terapi.
på min longboard me lurar, det är då jag känner mig riktigt fri.
en typ av sexuell och religiös upplevelse varje gång.
måste vara uppmärksam, måste va på språng.
ingen kan ta det ifrån mig.
jag låter inte någon ta det ifrån mig.
Regniga dagar är det värsta jag vet
inte kunna ut och åka, hantera denna hemska verklighet.
jag vill ut nu och bomba backar, inte sitta och glo skatefilmer på nätet som hackar.
vill åka bräda hela jävla dagen, dra backar så höga att de vänder sig i magen!
känna att jag lever, känna vinden i håret.
hatar sverige när man inte kan åka runt hela året!
Longboard och musik, det är min bästa terapi.




Bunden vers (Rim) av plastigsked
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-27 18:17



Bookmark and Share


  menspoeten
Väldigt skön text, bra!:)
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

plastigsked