Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en klyshig dikt fast utan att rimma "hjärta" med "smärta"

jag raderade alla bilder på dig som jag hade på mobilen idag,
jag vet hur förkrossad du måste vara men personen som har mitt fokus måste någonstans få vara jag,
jag kommer aldrig glömma dej,
du är en alldeles underbar tjej,
du råkar bara inte vara den rätta för just mej.
du kommer alltid finnas kvar i mitt minne och jag önskar dej all lycka och välgång,
det är hemskt att jag kanske aldrig mer kommer få höra din vackra sång.
jag är för fattig för att glömma dig med hjälp av en ordentlig sup,
när jag såg dig gråta ville jag kasta mig utför ett stup.
nästan ett helt år, för många ingenting, men det längsta förhållandet jag har haft
mår så dåligt att det enda jag fått i mig idag är lite chips och ett glas hallonsaft.
hög musik i lurar och min longboard, det är den bästa terapi jag har,
det var jag som dumpade dig, men det känns ändå som att de va jag som blev lämnad kvar...




Fri vers av plastigsked
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plastigsked