Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finnas finns fanns funnits (aldrig)

ibland vet du inte om du finns
du famlar
efter verkligheten
men hittar den inte
det uppenbara blir osynligt
för dina eventuellt existerande ögon
ögonkontakter är få och
kroppskontakter har aldrig funnits
du tänker men tankarna
finns kanske inte och
om de inte finns vad
är det då för mening med
att tänka dem
tänker du inte
om din verklighet bara existerar
för dig
vem är då
jag




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-11 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös