Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne


Sömnlös natt

Fullmåne

Din enorma dragningskraft

som påverkar ebb och flod

kontrollerar även mig

stjäl min sömn

vänder på mitt dygn

Men snart är du i nedan

och du kan inte längre

styra mig.

Du får nöja dig med

ebb och flod.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-12 13:53



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Som den nattvarelse jag är så vänds mitt dygn också ibland då jag går upp på gamla bondetider cirka 4 på morgonen

men för det mesta får jag uppleva det klockslaget som allra sist på dagen
efter en god natts skrivarbete

Be well,
LPWJ
2014-07-15

  anits VIP
Fint skrivet, månen påverkar sömnen
dina ord är mycket igenkännade.
2014-07-13

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar!
2014-07-12

  Popangelov VIP
Vackert. Månen känns så nära vid fullmåne, som en levande klotlampa.
2014-07-12

    Anna Sefyrin Höijer
Vackert! Visst är det en fascinerande kraft..
2014-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Många är påverkade av detta...fint skrivet...
2014-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Tänk vad mycket det finns som påverkar vår sömn.
2014-07-12

    ej medlem längre
En mycket fin text.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP