Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig bli fri

Det känns som om jag aldrig kommer komma över dig

I slutet av augusti är det ett år sedan vi träffades

Tio månader sen det tog slut

Nio månader sen jag sist hörde din röst

Jag saknar dig fortfarande så otroligt mycket,
mitt liv är så annorlunda utan dig
Ensamt, tråkigt, fullt av sorrg

Men du har gått vidare

Kort efter att du krossade mitt hjärta gick du vidare direkt


Trots allt du sa så var jag bara en sommarromans

Aldrig mer kommer jag tillåta mig själv att falla för en 20 årig bipolär kille


Jag kan bara känna lite glädje i att även om jag är psykiskt skadad efter min uppväxt så kan jag bli fri med hjälp av vänner, familj och en bra psykolog

Du kommer aldrig bli fri från dina demoner

Du kommer alltid vara missanpassad

Du kommer aldrig bli fri

Du krossade mitt hjärta och jag kan bara vänta tills du får känna den smärta jag känner

Trots att jag egentligen inte är hämndlysten så väntar jag på den dag du känner som jag...




Fri vers av Gwendoolyn
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-13 01:44



Bookmark and Share


  Corto
Bra skrivet - Från en bipolär sjukdom är det svårt att bli fri och den drabbar många fler än en själv
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gwendoolyn
Gwendoolyn