Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde

Jag trodde vi skulle dela
men det fanns ingenting där
bara en tom bubbla
bara tomma ord
bara fager retorik
ingenting alls.
Vi ska inte dela!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-13 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP